Sade na vrhu lestvic

Foto: Žurnal24 51-letna pevka je presenetila z novim albumom. (Foto: Flynet/JLP)
Album pevke Sade, ki se po desetih letih premora vrača na glasbene odre, se je znašel na vrhu lestvice Billboard 200.
Oglej si celoten članek

Novi album britansko-nigerijske pevke Sade z naslovom Soldier of Love je povedel na Billboardovi lestvici 200 albumov. V samo sedmih dneh od izdaje so prodali 502 tisoč kopij albuma. Gre za izjemno dober začetek prodaje njenega šestega studijskega albuma, ki je nadgradnja albuma Lovers Rock iz leta 2000, ki je prejel grammyja za najboljši pop album.

Novi album je prvi pevkin album po desetih letih in prvi na lestvici po skoraj četrt stoletja. Nazadnje je pevka kraljevala na lestvicah leta 1986, ko je izdala album Promise.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.