Salma Hayek v neprimerni majici na urgenco

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Igralka Salma Hayek je morala zaradi poškodbe glave na urgenco.
Oglej si celoten članek

Zvezdnica Salma Hayek je med snemanjem filma Drunk Parents (Pijani starši) padla in utrpela poškodbo glave, zaradi katere so jo nemudoma odpeljali v bolnišnico. 49-letnica bi se, če bi imela čas, verjetno preobleka … Nosila je namreč majico z zelo zanimivim motivom. Videti je bilo, kot bi bila zvezdnica brez nedrčka, njene gole dojke pa bi prekrivale moške roke.

"Zaradi majhne poškodbe glave so me odpeljali na urgenco. Na žalost je bila moja oprava nadvse neprimerna za bolnišnico. Hvala dr. Foster in dr. Ellspermann, da sta tako lepo poskrbela zame. Ne skrbita, sedaj nisem nič bolj nora, kot sem bila prej,“ se je na Instagramu zahvalila zvezdnica, ki je znana po svojem odličnem smislu za humor.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.