Salma, kaj je s tvojim obrazom?!

Foto: Profimedia Salma Hayek Foto: YouTube salma hayek Foto: YouTube salma hayek
Se tudi vam zdi drugačna?
Oglej si celoten članek

53-letna igralka Salma Hayek že od nekdaj buri moško domišljijo in zdi se, da je odkrila skrivnost večne mladosti. Dan po podelitvi zlatih globusov je bila žena enega najbogatejših Francozov, milijarderja Françoisa-Henrija Pinaulta, gostja v oddaji The Tonight Show, kjer je njen videz dvignil veliko prahu. Salma, ki niti pri najmočnejši luči ni bila videti stara 53 let, je bila po mnenju mnogih videti neprepoznavna (fotografije so v galeriji).

"Še v nedeljo je bila na podelitvi zlatih globusov Salma, kdo pa je ta ženska?!“ je po pisanju Style.Over.Net nekdo pokomentiral njen obraz.

"Najbrž ima na sebi tono polnil in botoksa. Sploh si ni podobna!“ pa meni nekdo drug.

Več njenih fotografij lahko vidite TUKAJ

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.