Salma rodila punčko!

Foto: Žurnal24 Salma Hayek in Francoise-Henri Pinault sta za kraj svoje poroke izbrala romantič
Igralka Salma Hayek je povila deklico. Z zaročencem sta jo poimenovala Valentina Paloma Pinault.
Oglej si celoten članek

V petek se je hollywoodski igralki Salmi Hayek in njenemu zaročencu Francoisu-Henriju Pinaultju rodila hčerka. Poimenovala sta jo Valentina Paloma Pinault. Mati in otrok se dobro počutita, je sporočila njena predstavnica za javnost. Salma je pri 41-ih letih prvič postala mamica, njen zaročenec pa že ima dva otroka.

Salma je znana po igranju v filmih Frida, Mali vohuni 3-D: Konec igre in Po sončnem zahodu. Poleg igranja je tudi producentka, in sicer serije Grda račka. Štiri leta starejši Pinault je direktor podjetja PPR SA, ki ima v lasti več priznanih znamk, kot na primer Gucci, Yves Saint Laurent, Balenciaga in Pumo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.