Salmi je zrasla brada

Foto: Žurnal24 Salma kot Madame Tuska.
Čeprav Salma Hayek velja za eno najbolj seksi zvezdnic, pa je njena nova vloga vse prej kot to. Igralka se je za potrebe novega filma namreč prelevila v bradato cirkusantko.
Oglej si celoten članek

Film Cirque Du Freak: The Vampire's Assistant je prvi film po Salminem porodu in bo premiero doživel konec letošnje jeseni. 41-letni zvezdnici je pripadla vloga bradate gospe z imenom Madame Tuska.

Cirkuška drama
Zgodba temelji na seriji knjižnih uspešnic avtorja Darrena Shana, film pa se osredotoča na dogajanje v cirkuški areni. Osrednji lik je mlad fant, ki na predstavi spak spozna skrivnostnega moškega, za katerega se izkaže, da je vampir. Vlogo pretkanega vampirja so zaupali igralcu Johnu C. Reillyju, ki premami mladeniča, da postane njegov asistent in s tem tudi polvampir. Njegova žrtev se nato pridruži cirkuškim spakam, kjer vlada bradata Salma oziroma Madame Tuska.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.