Salmin brat povzročil smrtno nesrečo

Foto: youtube.com
Foto: youtube.com
V Los Angelesu je v prometni nesreči, ki jo je povzročil brat igralke Salme Hayek, umrl dobitnik grammyja Ian Cuttler Sala.
Oglej si celoten članek

Sami Hayek je med vožnjo po Sunset Boulevardu nenadoma izgubil nadzor nad svojim fordom GT, zapeljal na nasprotni vozni pas in trčil v toyoto. Oba voznika sta se hudo poškodovala, Ian Cuttler Sala, ki je sedel v Hayekovem avtomobilu, pa je na kraju nesreče umrl.

Policija primer še preiskuje, prvi izsledki pa so pokazali, da Hayek v krvi ni imel alkohola ali drog in da je bila za nesrečo kriva prevelika hitrost.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.