Salomé bi posadili med svetnike

Foto: Žurnal24 Salomé funkcija ne zanima. FOTO: Boštjan Tacol
Na spletni strani Facebook so oboževalci transseksualke Salomé ustvarili skupino, v kateri predlagajo, da postane mestna svetnica mestne občine Ljubljana.
Oglej si celoten članek

Skupina podpornikov je na strani zapisala: "Salomé predlagamo, da 2010 v Ljubljani kandidira za mestno svetnico in leta 2012 za poslanko v Državnem zboru." Skupino so ustanovili včeraj, 9. novembra, število članov pa pridno narašča.

 

Salomé nam je povedala, da za skupino oboževalcev ne ve, si jo bo pa z veseljem ogledala. Seveda je takšna funkcija sploh ne zanima, nam je v smehu zaupala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.