Salome in žena se razhajata

Foto: Žurnal24
Naša najslavnejša transseksualka Salome je tako kot Manca Špik v novo leto zakorakala samska. Z ženo, s katero sta bili kar nekaj let poročeni, sta se lani odločili, da se razideta.
Oglej si celoten članek

Kot piše revija Nova, sta se Salome in njena žena pred novim letom odločili, da je čas, da se njuni poti ločita. Za konec zakona naj bi se odločili sporazumno, kar pa naj bi Salome kljub temu prizadelo.

 

Da v zakonu nekaj ni vredu, je Salome za Žurnal namignila že decembra, ko nam je izdala, da bo v novo leto vstopila v Tuniziji. Ko smo jo vprašali, s kom, nam imena ni želela izdati.

 

Salome in njena skrivnostna žena, ki se nikoli ni hotela izpostavljati v javnosti, sta bili skupaj kar nekaj let. Kaj je bil razlog za njun razhod, smo hoteli vprašati Salome, a nam je za zdaj še ni uspelo priklicati.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.