Salome je še vedno v krizi

Foto: Mediaspeed.net
Foto: Mediaspeed.net
Slavna slovenska transseksualka ima še vedno osebne težave.
Oglej si celoten članek

Salome se je pred časom preselila iz Ljubljane v štajersko prestolnico, kjer je iskala službo. A očitno ima svetlolaska še vedno težave, saj na družabnem omrežju Facebook večkrat potoži, da išče primerno službo. Po navedbah Nove trka na številna vrata, priznala pa je, da jo ubija in ji je nerodno še naprej prosjačiti za službo.

Kot je znano, se je transdiva v začetku leta odločila, da se poslovi od medijskega sveta. Preselila se je v Maribor, kjer pa očitno ni našla službe, s katero bi bila zadovoljna. zdaj naj bi si želela delati v obalnih krajih.

Da je kriza res velika, očitno kaže tudi eden od njenih zapisov na Facebooku pred nekaj dnevi. "Tražim bogatog, dlakavog muškarca, da me izvuče iz krize .... hahahahhaahahaaaa.... ,“ je zapisala, a očitno bolj v šali.

Transdivo smo poskušali povprašati za podrobnosti, vendar se na naše klice ni odzvala.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:49 2. September 2013.

    slabo se je....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.