Salomé ne kmetuje več

Foto: Žurnal24 Salomé funkcija ne zanima. FOTO: Boštjan Tacol
Slovenska transseksualka Salomé je izpadla iz resničnostnega šova Kmetija slavnih, saj smo jo že opazili na ljubljanskih ulicah.
Oglej si celoten članek

Salomé, ki je bila ena izmed kmetovalcev v resničnostnem šovu Kmetija slavnih, se že sprehaja po mestnih ulicah daleč stran od svežega zraka.

Kaj se je zgodilo na Kmetiji nam Salomé ni mogla zaupati, saj jo k molčečnosti veže pogodba z ustvarjalci šova. Se nam pa je oglasila na telefon, ki ga na Kmetiji po vsej verjetnosti niso smeli imeti. Je Salomé odstopila sama ali so jo iz kmetije vrgli slavni kmetje? Odgovor bomo očitno izvedeli šele ob predvajanju oddaje.

Kmetija tudi brez Sivke

Po Ljubljani pa se tudi že sprehaja novinarka revije Stop in kolumnistka revije Obrazi Alenka Sivka. Alenko smo v tem tednu večkrat opazili na ulicah prestolnice.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.