Salome še vedno nima sreče

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Salome tudi v Kopru ni našla službe.
Oglej si celoten članek

Salome se je v upanju, da bo na Štajerskem lažje dobila službo, iz Ljubljane preselila v Maribor. A sreča ji ni bila naklonjena, zato se je pred kratkim preselila na Obalo. Kot je zdaj spoznala, tudi v Kopru ni veliko služb, zato se je po pomoč obrnila na svoje prijatelje na Facebooku.

"V Kopru iščem delo v gostinstvu. Imam narejeno gostinsko šolo, smer natakar. Sem točna, delavna in poštena, zato bi bila vesela kakšne resne ponudbe. Pripravljena sem tudi pomagati kakšni starejši gospe v Trstu; mogoče kdo kaj ve, kje bi se o tem lahko informirala? Hvala in želim vam lep in uspešen dan!"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 18:37 20. Januar 2014.

    Starejše gospe v Trstu potrebujejo nekoga za cepit drva. Je to, to?

  • mph
    18:07 20. Januar 2014.

    Nihče si ne gre kar takega spreminjat spola ali se drugače oblačit, če ni ravno za kratkotrajen show. Zadeva ima …

  • 14:09 20. Januar 2014.

    Jaz pa še vedno menim, da je naredila napako, ker je spremenila spol. Pač, še vedno bi se lahko oblačil/a …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.