Sam Worthington aretiran zaradi pretepa

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Avstralskega igralca Sama Worthingtona so čez lužo aretirali, ker se je zapletel v pretep.
Oglej si celoten članek

Zvezdnik filma Avatar se je preteklo soboto zapletel v pretep. Ameriška spletna stran TMZ poroča, da je Sam postal nasilen, ko ga vratarji niso hoteli spustiti v nek klub v Atlanti, ker je bil vidno opit, poleg tega pa jim ni hotel pokazati osebne izkaznice. Očividec je policistom povedal, da je 36-letni igralec dvakrat odrinil vratarja, fizični obračun pa so s solzivcem zaustavili varnostniki.

Dogodek so posnele tudi varnostne kamere, Sama pa so nato vklenili in počakali na prihod policistov, ki so ga aretirali zaradi nespodobnega vedenja.

Sam, ki čez lužo snema nov film Ten z Arnoldom Schwarzeneggerjem, je sicer pred kratkim dejal, da si želi mirnega življenja, priznal pa je tudi, da je z njim precej težko živeti. Si lahko mislimo, ja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.