Sama kost, koža in silikon

Foto: FameFlynet Courtney Stodden Foto: FameFlynet Courtney Stodden Foto: FameFlynet Courtney Stodden Foto: FameFlynet Courtney Stodden Foto: FameFlynet Courtney Stodden Foto: FameFlynet Courtney Stodden
Courtney Stodden je na letališču v Londonu kazala svoje tanke nožice.
Oglej si celoten članek

Osemnajstletna Courtney Stodden je zaslovela, ko se je poročila s 53-letnim igralcem Dougom Hutchisonom. Od takrat svetlolaska redno polni tabloide in je sedaj skorajda že večja zvezda od moža.

Če pogledamo njune najnovejše fotografije, nas to prav nič ne čudi. Lepotička namreč ne izpusti nobene priložnosti, da pokaže svoje telo, ki bi si zaslužilo nekaj več ogljikovih hidratov.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:40 24. September 2013.

    Drma jo 58 letnik

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.