Sama sebi kupila luksuzno darilo

Foto: Facebook Danica Lovenjak Foto: Facebook Danica Lovenjak Foto: Facebook Danica Lovenjak Foto: Facebook Danica Lovenjak
Danica Lovenjak je svojo zadnjo dvajsetico proslavila v velikem slogu.
Oglej si celoten članek

Danica Lovenjak je ta teden praznovala svoj 29. rojstni dan, kar je proslavila v velikem slogu. Že v ponedeljek dopoldne si je pri frizerju Gašperju Sedminku privoščila penino, prijatelje pa z večerjo počastila v znanem ljubljanskem lokalu As Aperitivo, kjer je bila vrhunec večera jagodna torta. A praznovanja za bujno svetlolasko še ni konec. Od oblikovalke Maje Ferme je v dar namreč prejela malo črno obleko, razveselila se je tudi luksuznih uhanov znamke Cavalli, sama pa si je privoščila čevlje prestižne modne hiše Valentino. Danica pravi, da darilom kar ni videti konca: "Nisem še prejela vseh daril, nekaj jih še pričakujem. Najljubša pa mi je prav Majina oblekica, saj je resnično nisem pričakovala."

Sicer pa se medijska diva prav nič ne boji okrogle tridesetice, ki jo bo obiskala čez eno leto. Pravi, da je razlogov za praznovanje res malo, zato se ji zdi rojstni dan praznik, ki se ga je treba veseliti: "Čisto vseeno mi je, prav vznemirjena sem vsak rojstni dan. Brezveze, da se bojimo starosti in gubic. Kdaj bomo uživali, če ne zdaj?" 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.