Samanta Škrjanec zapustila moža

Foto: mediaspeed
Foto: mediaspeed
Slovenska lepotica se je odselila od doma, ki si ga je delila z možem v Domžalah, in začasno živi v Murski Soboti.
Oglej si celoten članek

Manekenka in lastnica modne agencije Samanta Škrjanec je spakirala kovčke in odšla iz skupnega doma, ki sta si ga delila z možem Borisom Škrjancem v Domžalah, ter se preselila k prijateljici v Prekmurje. "Umaknila sem se od doma in sem trenutno začasno nastanjena v Murski Soboti. To pa sovpada tudi s tem, da širim svojo modno agencijo v Pomurje in na Hrvaško ter Madžarsko,“ nam je zaupala Samanta.

Z možem sicer trenutno nimata nobenih kontaktov, vendar nam kaj več o njunem razhodu ni želela povedati. O tem, kakšni so njeni načrti za v prihodnje, pa nam je le zatrdila: "Nimam nobenih načrtov. Trenutno sem tukaj in se nekako gibljem po vetru oziroma se odločam sproti.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 19:30 1. Oktober 2011.

    Dobr,da ste jo omenil in naslikal,ker do danes sploh nisem vedel,da obstaja tale starleta!

  • 15:20 1. Oktober 2011.

    o ti boga kakšne RUMENE novice....ja zdej me bo pa kr konc od hudga, k je šla od moža:)

  • 12:42 1. Oktober 2011.

    MISIM.DA SE ŽE VSESKOZI GIBLJE PO VETRU.BORISU NAJ NE BO ABSOLUTNO NIČ ŽAL.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.