Samante ne bo v Playboyu

Foto: Žurnal24 Samanta nam je še pred kratkim zatrjevala, da med njo in Playboyem potekajo dogo
Playboy je menda zavrnil Samanto Škrjanec zaradi številnih obtožb na njen in možev račun.
Oglej si celoten članek

Samanta Škrjanec, izpadla kandidatka za naziv Slovenski top model, se kljub vsemu ne bo slekla za najbolj brano moško revijo. To nam je potrdil odgovorni urednik Playboya Borut Omerzel, ki je povedal, da je sodelovanje med njimi in Samanto res padlo v vodo.

"Samante ne bo v Playboyu," je bil kratek Omerzel, ki ni hotel razkriti, ali so dogovor prekinili zaradi številnih očitkov nekdanjih finalistk tekmovanja Miss Eco Slovenije na račun Samante in njenega moža, ki sta organizirala tekmovanje, na kar namiguje tudi revija Nova. Finalistke tekmovanja so namreč pred kratkim sklicale tiskovno konferenco, na kateri so Samanto med drugim obtožile kraje, goljufije in siljenja k pitju alkohola.

Samanta je bila v zvezi s propadlim fotografiranjem redkobesedna in ni hotela dajati nobenih komentarjev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.