Same izmerite, kako kakovostno spermo ima

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
V tridesetih minutah lahko izveste, kako gibčni so njegovi spermiji.
Oglej si celoten članek

Ima poskočne plavalce ali ne? Odgovor na to vprašanje bodo pari lahko po novem dobili kar doma.

Izdelek narejen s pomočjo tehnologije, razvite na Danskem, imenovan SwimCount, odgovor na vprašanje da že v 30 minutah. Proizvajalec trdi, da je test 96-odstotno natančen.

V posodico testerja se vstavi vzorec sperme. Posodica je sestavljena iz dveh prekatov in samo gibljivi spermiji se lahko premaknejo iz enega v drugega. Ko se spermiji premaknejo v drugi prekat, jim je treba dodati barvno snov, ki bo pokazala, kako gibljivi so. Bolj gibljivi kot so spermiji, v močnejši odtenek roza barve se bodo obarvali.

Test je zaenkrat mogoče kupiti le prek spleta, kaj kmalu pa zna najti pot na lekarniške police. Proizvajalec obenem opozarja, da je treba v primeru, ko test pokaže, da gre za slabo gibljive spermije, obiskati zdravnika.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:19 21. Februar 2016.

    Iskušena ženska to ugotovi že po okusu, ne rabi testerja...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.