Samo ne ga ubiti!

Foto: Žurnal24 Ameriško gospodinjo je v pralnem stroju čakalo neprijetno presenečenje.
Če si piton zaželi okusne malice in si izbere ravno vas, boste storili vse, da se ga rešite, kajne? Najbrž da. Teresa Rossiter pa je raje vpila: "Ne ubijte ga!"
Oglej si celoten članek
Teresa Rossiter je lastnica trgovine za male živali in z veseljem ustreže svojim strankam. Ko je neki moški želel od blizu videti pitona, je z roko segla v kletko, da bi velikana zbezala na plano. Napaka!

Piton je zagrabil njeno desno roko in se ovil okrog njene leve roke, da bi jo tako vrgel na tla. Še malo prej mirni živali je očitno zakrulilo v želodcu. K sreči pa je bil v trgovini takrat njen prijatelj, ki je pitonu preprečil, da bi se ovil okrog njenega telesa.

Na pomoč so prišli tudi policisti in gasilci. Narednik Ryan Nelson ni videl druge rešitve, kot da kačo pokonča z nožem. Takrat pa se je oglasila nesrečna Teresa in ga moledovala, naj pitonu prizanese. Reševanje se je tako zavleklo. Nelson si je nadel rokavice in se lotil nehvaležne naloge. Z rokami je razprl pitonova usta, gasilca pa sta Tereso rešila smrtonosnega objema.

"Nelson je najpogumnejši moški. Storil je več, kot od njega zahteva služba," je dejala Teresa, ki ne more prehvaliti svojega rešitelja. Teresa je ima veliko manjših ran, a se kljub temu ona, policist in piton počutijo dobro.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.