Samomorilsko ali zabavno?

Foto: Žurnal24 Erazma B. Pintarja tokrat ženske lovijo v radijskem šovu. (Foto: Nik Rovan)
"Če se bom zabaval, je to čista zmaga," pravi Erazem B. Pintar.
Oglej si celoten članek

Po prvem radijskem ljubezenskem resničnostnem šovu Osvoji srce Špele Grošelj zdaj na domžalskem Radiu Hit poteka drugi radijski šov, katerega osrednja zvezda je poslovnež in, kot mu radi pravimo, osvajalec ženskih src Erazem B. Pintar.

Šest za enega

"Najpomembnejše pri moji končni izbiri bo, da bo dekle takšno, da ob celotedenskem druženju z njo tipa 24/7 ne bom dobival samomorilskih nagnjenj. Če pa se bom znal še zabavati, je to čista zmaga," Erazem B. Pintar pravi o tem, kaj bo pri njegovi izbiri odločalo.

V šovu se bodo dekleta borila za nagrado pet tisoč evrov in potovanje z Erazmom ter radijsko ekipo. Med približno sto dekleti so že izbrali šest kandidatk in dve rezervi. Te se med seboj pomerjajo v različnih nalogah, kot so čimbolj izvirno Erazma povabiti na zmenek, iskali so backvokalistko prek karaok, bočno parkirali, obljubljajo pa, da se bo odvilo še kar nekaj zelo vročih nalog. Končna odločitev pa bo Erazmova.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.