Samske: Na leto na zmenek s 24 moškimi

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Samske Britanke se na zmenek odpravijo povprečno s 24 moškimi na leto, z nekaterimi tudi večkrat, je pokazala raziskava.
Oglej si celoten članek

V raziskavi, ki so jo naredili na spletni strani MyCelebrityFashion.co.uk, so sodelovale ženske, ki so bile samske vsaj eno leto. Večina od njih, 42 odstotkov, je živela s sostanovalci, 21 odstotkov jih je še živelo doma, preostale ženske so živele same.

Na vprašanje, s koliko moškimi gredo povprečno na zmenek v enem mesecu, je večina žensk odgovorila, da z dvema. Več kot 60 odstotkov jih je odkrito priznalo, da se lahko brez slabe vesti videvajo z dvema moškima naenkrat. Večina od njih pravi, da jih videvanje z več moškimi naenkrat zabava, druge pravijo, da to počno zato, ker ne vedo, za koga bi se odločile.

Samske ženske prisegajo tudi na prijatelje za seks – da jih imajo, je priznalo 48 sodelujočih v raziskavi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 21:54 12. December 2012.

    24 moških na leto, je 2 na mesec, če odštejemo še menstruacijo, je taka samska prava k....( ne smem napisat, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.