San Sebastian bo odprl triler

Foto: Žurnal24
Triler Eastern Promises režiserja Davida Cronenberga bo prihodnji mesec odprl letošnji 55. filmski festival v San Sebastianu.
Oglej si celoten članek

David Cronenberg

 
V filmu igrajo ameriški igralec Viggo Mortensen , ki je zaigral tudi v Cronenbergovem filmu Senca preteklosti (A History of Violence), Naomi Watts ter Vincent Cassel , dogaja pa se v londonskem kriminalnem podzemlju. To je Cronenbergov prvi film po Senci preteklosti in tudi prvi, ki ga ni posnel v Kanadi.

Festival v San Sebastianu, ki velja za najstarejšega in najbolj prestižnega v špansko govorečem svetu, se bo letos odvijal med 20. in 29. septembrom. Zaprl ga bo britanski film Flawless režiserja Michaela Radforda. V  njem igrata Michael Caine in Demi Moore, v nasprotju z Eastern Promises pa ni v tekmovalnem programu. Žiriji letošnjega festivala bo predsedoval ameriški romanopisec in scenarist Paul Auster. Zunaj konkurence bodo prikazali tudi film The Inner Life of Martin Frost, ki ga je Auster režiral, posneli pa so ga lani na Portugalskem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.