Sandi Kojić zvezo z Mirelo skrival

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Alexio Sandi Kojić je očitno čutil, da njegova zveza z zmagovalko šova Big Brother, Mirelo Lapanović, ne bo dolgo trajala.
Oglej si celoten članek

Mirela nam je pred nekaj tedni zaupala, da je do ušes zaljubljena, a se je njena nova zveza s Sandijem Kojićem, zmagovalcem slovenskega Dvora, hitro končala. Zmagovalka Big Brotherja pravi, da je videla zapis pogovora, v katerem se je Sandi hvalil z njenimi posteljnimi kvalitetami, Sandi pa trdi, da tega ni nikoli napisal in da gre za lažni profil.

Četudi so bila čustva vroča in sta golobčka načrtovala celo poslovno sodelovanje, pa je Sandijeva družina za zvezo izvedela iz medijev. Je slutil, da ima njegova nova sreča omejen rok trajanja? "Družini nisem povedal za Mirelo, ker nisem vedel, kaj lahko od te zveze pričakujem. So pa zanjo izvedeli iz medijev, a novice pred mano niso komentirali. Slišal pa sem, da so me malo ogovarjali, češ da že vem, kaj počnem,“ je za Žurnal24 povedal Kojić in dodal, da ni premišljeval o tem, ali bi Mirelo, ki je od njega starejša deset let, njegova družina sprejela. "S tem se nisem obremenjeval. Sprejeli bi jo, če bi bil z njo srečen.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 17:11 13. Avgust 2016.

    +++++

  • 11:38 13. Avgust 2016.

    Pa kerga normalnega Slovenca boli qurac za tele vodenoglavce iz resničnostih blamaž?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.