Sandler v vlogi tasta

Foto: Žurnal24 Sandlerja čakajo novi izzivi. (Foto: Reuters)
Adam Sandler načrtuje komedijo o očetu in sinu, želi pa prevzeti tudi produkcijo filma.
Oglej si celoten članek

Ameriški igralec Adam Sandler bo s kolegom Andyjem Sambergom posnel komedijo o očetu in sinu. Čeprav je Samberg le 12 let mlajši od Sandlerja, bo v filmu I Hate You, Dad skočil v vlogo sina.

Sandler bo nastopil v vlogi očeta, ki se dan pred sinovo poroko vseli v njegovo hišo, kjer pa se takoj spre s svojo bodočo snaho. Projekt je šele na začetku, režiser pa še ni znan, poroča časopis Hollywood Reporter.

Sandler je nazadnje z Jennifer Aniston in Nicole Kidman zaigral v filmu Just Go with It (Moja neprava žena, op. a.), v katerem se je z obema zapletel v zgodbo, polno laži.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.