Sandra brez poročnega prstana

Foto: Žurnal24 Mnogi se zato sprašujejo, ali je Sandra nemara res naredila konec svojemu zakonu
Prejšnji teden so fotografi Sandro ujeli v Kaliforniji in ugotovili, da na roki ne nosi več poročnega prstana.
Oglej si celoten članek

Domnevno gre za prvo fotografijo Sandre Bullock, odkar je na dan prišla novica, da sta se z možem Jessejem Jamesom razšla, poroča spletna stran People.

Oskarjevko so zasačili na sprehodu s kozarcem kave v roki, kapo na glavi in šalom okoli vratu in opazili, da na njenem prstancu ni poročnega prstana.

45-letna igralka se je iz hiše v Los Angelesu, v kateri je bivala z možem in njegovimi tremi otroki, izselila kmalu potem, ko je v javnost pricurljala novica o domnevni Jessejevi aferi s potetovirano manekenko Michelle McGee. Dva tedna pozneje se je odločil za zdravljenje odvisnosti od seksa, a je bolnišnico menda kmalu zapustil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.