Sandra Bullock drugič postala mati!

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Oskarjevka Sandra Bullock zopet ziba …
Oglej si celoten članek

Slovita hollywoodska igralka se ponovno ukvarja s čari materinstva. Kot poročajo tuji mediji je Sandra Bullock posvojila dojenčico, ki bo sestra njenemu sinu Louisu (5), posvojenemu leta 2010 v New Orleansu. 

"Brilijanten kot očetovska figura“

Novica je v javnosti vzniknila kmalu po tem, ko se je njen novi fant, model in fotograf Bryan Randall (49) preselil v njen razkošen dom na Beverly Hillsu. Neimenovan vir je za tuje medije povedal, da je 51-letnica Bryanu povsem jasno razložila, da "si išče moža, s katerim bi vzgajala otroke.“ Sandra in Bryan sta bila par že kar nekaj mesecev, preden sta v avgustu javno oznanila svoje razmerje. "Brian ji neverjetno veliko pomaga, je ljubeč in brilijanten kot očetovska figura. Sandra meni, da je popoln,“ je za tuje medije še povedal neimenovan vir. V letošnjem septembru je par sicer organiziral dvojni zmenek skupaj s še enim slavnim parom, Jennifer Aniston in Justinom Therouxom, v Sandrini restavraciji, ki se nahaja v Teksasu. 

Oskarjevka z uspešno kariero ...

Bullockova je sicer prejemnica oskarja in zlatega globusa za najboljšo glavno igralko v filmu Zgodba o prvaku (The Blind Side – 2009), ob tem pa je v svoji dolgi in uspešni karieri prejela še številne druge filmske nagrade.


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.