Sandra ima dojenčka

Foto: Žurnal24 Sandra Bullock Louis Bardo Bullock
Oskarjevka Sandra Bullock je kar lep čas skrivala svojega sina Louisa.
Oglej si celoten članek

Letošnje leto je bilo za igralko Sandro Bullock zelo turbulentno. Potem ko je marca osvojila oskarja, jo je le nekaj dni zatem doletela slaba novica – da jo je mož Jesse James varal.

Sedaj je prišla v javnost pozitivna vest. Sandra ima namreč sina, starega tri mesece in pol. Ime mu je Louis Bardo Bullock, je temnopolt, rodil pa se je v New Orleansu. Sandra in Jesse sta vložila postopek za posvojitev pred štirimi leti, letos januarja pa se jima je le nasmehnila sreča.

"On je popoln, drugače ga sploh ne morem opisati,"
je za People razkrila ponosna mamica. "Zdi se, kot da je bil vedno del naših življenj," je še povedala.

Ponosna starša, ki pa sta v ločitvenem postopku, sta se odločila, da novico o otroku skrivata pred javnostjo do podelitve oskarjev. Njuni člani družine in najbližji prijatelji so prav tako morali molčati. Po oskarjih pa se je situacija obrnila. Sandra je vložila zahtevo, da bo sama skrbela za otroka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.