Sandra in Ryan nista ljubimca

Foto: Žurnal24 Edini moški v Sandrinem življenju je trenutno njen sin Louis. (Foto: Reuters)
Sandra Bullock, ki jo zadnje čase povezujejo z igralcem Ryanom Reynoldsom, je povedala, da z njim nista ljubimca.
Oglej si celoten članek

Sandra se je odločila, da bo javno spregovorila o svoji domnevni zvezi z Ryanom, ki se je pred kratkim ločil od Scarlett Johansson. "Ženske po vsem svetu si bodo verjetno oddahnile, ko bom razkrila, da Ryan ni moj ljubimec," je 46-letna igralka povedala na podelitvi zlatih globusov Alu Rokerju iz oddaje The Today's Show.

"Z Ryanom sva prijatelja že deset let, ko pa luči ugasnejo, se med nama ne dogaja nič," je v smehu dodala Sandra, ki pravi, da je še vedno samska in da je edini moški v njenem življenju enoletni sin Louis.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.