Sandra je spregovorila

Foto: Žurnal24 Sandra in Jesse, ko je slednji še skrival svoje afere. (Foto: Flynet/JLP)
Sandra Bullock se je odzvala na govorice, da naj bi jo Jesse James izsiljeval s seksualnim posnetkom.
Oglej si celoten članek

Sandra Bullock je prvič javno spregovorila po razkritju številnih afer, ki jih je imel njen mož Jesse James. Ta naj bi jo po poročanju medijev izsiljeval s posnetkom, na katerem zakonski par prakticira analni seks, Jesse pa naj bi bil preoblečen v Hitlerja.

"Tak posnetek ne obstaja. Nikoli ni in nikoli ne bo," je za revijo People povedala Sandra, ki do zdaj ni komentirala svoje zakonske krize, ki je nastala zaradi Jessejeveih številnih skokov čez plot in njegovega neonacističnega vedenja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.