Sandra se tušira v kopalkah

Foto: Žurnal24 Sandra, tuširanje, kopanje, golota, Big Brother, Finska Foto: Žurnal24 Sandra, tuširanje, kopanje, golota, Big Brother, Finska Foto: Žurnal24 Sandra, tuširanje, kopanje, golota, Big Brother, Finska Foto: Žurnal24 Sandra, tuširanje, kopanje, golota, Big Brother, Finska
Medtem ko se finski tekmovalci v hiši Big Brother kopajo in prhajo goli, se naša tekmovalka Sandra golote sramuje in se umiva oblečena v bikinke.
Oglej si celoten članek

To jutro so se stanovalci finskega Big Brotherja prhali in kopali goli, našo tekmovalko Sandro, ki v tuji hiši le nima veliko prijateljev, pa je golota očitno zmotila, zato se je oprhala kar v kopalkah.

Stanovalci so imeli na voljo le eno uro tople vode, zato so se kar se da hitro razvrstili. Sandra pa pri umivanju ne bo dolgo trpela, saj se po enem tednu bivanja na Finskem vrača v slovensko hišo Big Brother slavnih.

Fotografije prhanja si lahko ogledate v galeriji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.