Sandra se umika iz sveta filma

Foto: Žurnal24 Sandra se je odločila, da se bo posvetila izključno sinu Louisu. (Foto: Flynet/J
Sandra je razkrila, da se namerava začasno umakniti iz filmskega sveta.
Oglej si celoten članek

"Trenutno se želim posvetiti izključno materinstvu. Želim početi stvari, ki jih počnejo matere. Moja kariera bo morala počakati. V tem svetu moraš imeti debelo kožo, jaz pa je trenutno nimam in si je ne želim," je razkrila igralka, ki je marca zapustila soproga Jesseja Jamesa zaradi številnih skokov čez plot. Par je trimesečnega Louisa posvojil še preden so številne Jessejeve afere prišle v javnost.

Sandra je zahtevala ločitev, zaprosila pa je tudi za popolno skrbništvo nad Louisom. Koliko časa Sandre ne bomo videli na filmskem platnu, še ni znano.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.