Sandra tudi uradno ločena

Foto: Žurnal24 Dokumenti so dokončno urejeni. Sandra je novopečena ločenka, ki se je znebila za
Letošnja oskarjevka Sandra Bullock se je včeraj uradno ločila od svojega moža Jesseja Jamesa, s katerim je bila poročena pet let.
Oglej si celoten članek

Z besedami, da je njen zakon postal nevzdržen, potem ko jo je mož prevaral, je 45-letna Sandra Bullock 23. aprila v domačem mestu Austin vložila prošnjo za razvezo. Ravno tedaj je javnosti razkrila, da sta z 41-letnim Jessejem Jamesom posvojila skoraj štiri mesece starega dečka Louisa, in dodala, da ga bo vzgajala kot mati samohranilka.

Kljub Jamesovim skokom čez plot je neimenovani vir pred kratkim dejal, da sta nekdanja zakonca med seboj le spregovorila. "Jesse se s svojimi otroki ne bi preselil v Austin, ne da bi se prej posvetoval z njo," je povedal vir. "Rad bi se pobotal z njo."

Sandra se sicer v javnosti redko pojavi, vendar je na začetku meseca prišla na podelitev MTV filmskih nagrad, pred vsemi poljubila Scarlett Johansson in občinstvu dejala: "Se lahko vrnemo nazaj v normalno življenje – terapija je namreč zelo draga."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.