Sandra uničila zakon svojega varnostnika?

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Igralka Sandra Bullock je na lastni koži občutila, kako je, če te prevara partner. Izkušnja pa lepotičke ni odvrnila od ljubimkanja s svojim poročenim varnostnikom.
Oglej si celoten članek

Zvezdnica je dva metra visokega telesnega stražarja najela za svojega sinčka Louisa. Tega očitno zdaj varuje 24 ur na dan. Poročeni varnostnik naj bi se namreč pred kratkim vselil v Sandrino vilo, piše nemška revija Woche der Frau. "Louis je v njem našel očeta,“ so igralkini prijatelji pokomentirali tesen odnos med igralko in postavnim sivolascem, ki malčka menda vsak večer pospremi v posteljo in mu za lahko noč prebere pravljico.

Sandra afere sicer še ni komentirala.

Telesni stražarji, ki se odlično razumejo z otroki, so zvezdnicam očitno zelo zanimivi. Tudi Heidi Klum je po ločitvi od Seala ljubezen našla v svojem varnostniku.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.