Sandrin bivši bo povedal vse

Foto: Žurnal24 Jesse in Sandra sta bila poročena skoraj pet let. (Foto: Flynet/JLP)
Nekdanji soprog Sandre Bullock, Jesse James, bo kmalu objavil knjigo, v kateri bo pojasnil vzrok razpada njunega zakona.
Oglej si celoten članek

Nekdanji mož igralke Sandre Bullock, 41-letni Jesse James, se je odločil, da bo govoricam naredil konec in bo sam pojasnil, zakaj je njun zakon po petih letih razpadel. Zakonca sta se razšla lani, potem ko je Jesse Sandro večkrat prevaral.

Knjigo bo izdala založba Simon & Schuster, točen datum izdaje pa še ni znan. Po vsej verjetnosti bo knjiga na police prišla konec letošnjega leta. Medtem pa se Sandra že boji, da jo bo v avtobiografiji očrnil.

Jesse pa ni dolgo čakal na nov zakon. Trenutno je zaročen z umetnico tetovaž Kat Von D, s katero je prevaral Sandro. Kdaj točno se bosta poročila, še ni znano, zanj pa bo to že četrti zakon.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.