Sandrin bivši že četrtič pred oltar

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Konec tedna je v zakonski jarem skočil bivši mož igralke Sandre Bullock Jesse James.
Oglej si celoten članek

V nedeljo sta se na Malibuju vzela razvpiti Jesse James in dirkačica Alexis DeJoria. Par je svojo ljubezen zapečatil po šestih mesecih ljubezni, na poroko je bila povabljena tudi Jessejeva bivša žena Sandar Bullock, ki se obreda seveda ni udeležila.

Par je zaobljube izmenjal na domu Alexisinega očeta Johna Paula DeJorie, ustanovitelja priznane lasne kozmetike Paul Mitchell. Zaljubljenca sta si izmenjala prstana prestižne znamke Neil Lane. Za Jesseja, ki se je od Bullockove ločil leta 2010, je to tako že četrti zakon.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.