Sanja bolj vroča kot kdajkoli prej

Foto: Tibor Golob
Foto: C.C.
Sanja Grohar se je v svojem novem videospotu, ki ga bomo lahko videli jeseni, prelevila v seksi svetlolasko.
Oglej si celoten članek

Sanja Grohar se je za potrebe svojega novega videospota, ki bo odmeval v house ritmih, prelevila v svetlolasko, z novo pričesko pa je bolj seksi kot kadarkoli prej. Sanja je prvi navdih dobila pri hollywoodskih zvezdnicah in se tako odločila za ombre tehniko barvanja las, svetlo barvo pa ji je predlagal fotograf Tibor Golob.

Lepa pevka veliko podrobnosti o svoji novi pesmi še ni želela izdati, povedala je le, da je ljubezenska, vendar ne osebnoizpovedna, in da je navdušila že čisto vse, ki so jo slišali. "Na snemanju spota je vsem hitro zlezla pod kožo in so si jo že na veliko prepevali, kar je zame nepopisno lep občutek," pravi Sanja.

Poleg novega videza, sveže ljubezni in uspešnega glasbenega ustvarjanja pa Sanjo v jeseni čaka še en izziv. Lepotica se je namreč prijavila za obraz kolekcije nakita znanega slovenskega zlatarskega podjetja. "To ni tekmovanje za miss, na to se namreč ne bi več prijavila. Bi mi pa bilo v veliko čast, če bi predstavljala podjetje, katerega obraz so tudi Martina Kajfež, Tina Maze in Ula Furlan," nam je zaupala Sanja in dodala, da je leto 2012 resnično njeno leto, za svoj uspeh pa se lahko zahvali tudi prijateljici, ki je pred kratkim postala njena nova in zelo uspešna menedžerka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • zic
    21:15 23. Avgust 2012.

    kaj, a si ji ti namotrirala to žimo v lase??

  • zic
    21:14 23. Avgust 2012.

    a se je z vročo vodo tuširala, ker je kao vroča!? ker tole je jeftino do amena...estrada!? wtf

  • 19:13 23. Avgust 2012.

    čip scena

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.