Sanja Grohar pokazala novorojenca

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Novopečena mamica že deli vesele trenutke.
Oglej si celoten članek

Sanja Grohar Kovič, ki je 7. januarja rodila svojega prvorojenca Nicolaia, prve nežne trenutke že deli s svojimi sledilci. Tako je na Instagramu objavila fotografijo, na kateri novopečeni očka Matej stiska majhno rokico, objavila pa je tudi ljubko voščilnico, ki ji jo je poslala njene sestra. Sestra je v sneg zapisala voščilo "dobrodošel Nicolai" in ga obkrožila s srcem ter odtisi pasjih tačk. 

Zakonca Kovič, ki sta si večno zvestobo obljubila poleti in takrat tudi razkrila, da sta v veselem pričakovanju, že več let živita v Londonu, kjer je Sanja tudi rodila. S svojimi sledilci je delila številne poročne in nosečniške fotografije in razkrila tudi, kako je opremila sobico za malega princa, ki si jo lahko ogledate na spodnji povezavi. 

Sanja Grohar

Foto: Instagram Sanja Grohar

kako je jokal Sanja Grohar objavila video s svoje sanjske poroke razkošno Sanja Grohar: Toliko stane otroški kotiček za njenega sina

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 18:24 9. Januar 2019.

    pokazala jo je...AHF

  • 14:37 9. Januar 2019.

    Wellcome Ahaha, ahahahahahahaha!!!

  • 14:36 9. Januar 2019.

    Se ji pa zelo mudi pri razkazovanju pridelka...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.