Sanja Grohar: Toliko stane otroški kotiček za njenega sina

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Nekdanja miss Slovenije in ena najuspešnejših blogerk pri nas, Sanja Grohar Ković, bo kmalu postala mamica. Svojim sledilcem je pokazala otroški kotiček.
Oglej si celoten članek

Sanja Grohar Ković in njen mož Matej, s katerim se je lepotica poročila avgusta lani, bosta že zelo kmalu zibala. Par pričakuje dečka in za njegov prihod je že vse pripravljeno. Sanja, ki že nekaj časa živi v Londonu, kjer se ukvarja tudi s pisanjem bloga, ki je zelo uspešen, je svojim sledilcem zdaj pokazala, kako je videti otroški kotiček.

Foto: theycallmebambam.com sanja Grohar

"Zaenkrat je opremljen le kotiček, saj dojenček več kot to in ljubezen staršev ne potrebuje. Z meseci in leti pa bomo sobico pridno dodelovali in dekorirali,“ pravi temnolaska, ki je kotiček uredila v nevtralnih barvah.

Foto: theycallmebambam.com sanja Grohar

Zakonca pri nakupu stvari nista gledala na stroške in se odločila za kakovostne stvari. Posteljica, v kateri bo spal mali korenjak, se lahko na primer uporablja do otrokovega 10 leta, stane pa 649 evrov. Najdražja stvar za dojenčka je voziček znamke Stokke, ki stane 1050 evrov, za lučko v obliki zajčka je Sanja zapravila 195 evrov, za podlogo za previjalno mizo pa skoraj 50 evrov.

xxx

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 10

  • 00:41 3. Januar 2019.

    Zdravja in razumevanja vam želim. Ta kotiček ni pomemben.

  • 17:07 1. Januar 2019.

    Tele "plehpičke"se kurčijo s tujim perjem in se primerjajo z unimi holywoodskimi prasicami,ki ne vejo kako bi vzbujale pozornost?Vse skup …

  • 14:26 1. Januar 2019.

    Slike maminega trebuščka so intima družinskega albuma. In ne prodajno blago kakor pri kravah na Radgonskem sejmu.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.