Sanja Grohar zapušča Planet TV! Kaj se dogaja?!

Foto: Blaž Vatovec
Foto: Blaž Vatovec
Šok za vse njene oboževalce.
Oglej si celoten članek

Televizijska voditeljica in uspešna modna vplivnica Sanja Grohar, je preko družbenih omrežij sporočila novico, nad katero so bili mnogi zelo presenečeni. Pojasnila je namreč, da se poslavlja od magazinske oddaje Planet Vau, ki jo je vodila komaj eno sezono.

"Ena luštna sezona je za nami. Vodenje ostaja moja strast in veselim se novih projektov. Velikokrat sem bila omejena s časom, saj sem lastnica dveh uspešnih znamk, ki terjata največ mojega časa poleg mojih dveh fantov," je zapisala na svoj Instagram račun, pojasnila pa tudi, zakaj se je odločila, da prepusti mesto voditeljice drugim: "Veste kako pravijo “time is money". Jaz od svoje vrednosti ne odstopam. Izbrali so bolj "budget friendly opcijo"."

Jo boste pogrešali?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 18:39 24. Maj 2022.

    Kdo je Sanja in kaj je Planet tv?

  • 09:02 19. Maj 2022.

    jaz sem se pa že razveselil, da zapušča planet Zemlja.

  • 08:47 19. Maj 2022.

    Nima kaj ponudit. Oddaja je pa totalno pofl.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.