Sanja, je to zaročni prstan?

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Na prstancu pevke Sanje Grohar se nekaj močno sveti, je to zaročni prstan?
Oglej si celoten članek

Prstanec pevke Sanje Grohar krasi nekaj bleščečega, zato smo jo vprašali, ali se je morda na skrivaj zaročila? "Po pravici, ni zaročni. Ponavadi nosim dva, iz belega in rumenega zlata, vendar mi je trenutno enega vzel Matej, saj mu je všeč, da ima pri sebi vedno nekaj mojega," nam je zaupala Sanja in povedala, da je tako zaljubljena, da papirjev sploh ne potrebuje.

"Trenutno o tem ne razmišljava. Je pa smešno, ko veš, da boš z nekom ostal. Ko to čutiš, se ne rabiš v nič siliti. V preteklih zvezah sem samo čakala tisti prstan, saj sem neprestano iskala neko potrditev. Tukaj je ne rabim, ker vem, da bo vse tako, kot mora biti. Si pa oba želiva, da bo kmalu. Ko bo, boste na roki videli čisto drug prstan."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • zic
    18:59 9. Junij 2013.

    to je prstan iz dm-ja, za 4,5 evre.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.