Sanja: "Kratke avanture odpadejo"

Foto: Ana Fetih
Foto: Ana Fetih
Sanja Grohar nam je zaupala, da prvič v življenju uživa v samskem življenju. Moške družbe si za zdaj še ne želi.
Oglej si celoten članek

S Samijem sta se razšla že pred nekaj meseci, kako vam je uspelo novico toliko časa skrivati pred javnostjo?

Vsak razhod je težak in resnično sem potrebovala nekaj miru in časa, ki sem ga preživela z družino in najbližjimi prijatelji, čeprav sem sama dala pobudo za konec zveze. Vedno je težko, saj si navajen na bližino te osebe. Medijem nisem lagala, in ko so izvedeli, sem tudi podala kratko izjavo. Nisem želela, da se okoli tega zganja cirkus, saj se mi zdi popolnoma nepomembna novica, vendar to pač vzameš v zakup, če si medijsko izpostavljen. Razumem, da mediji to zagrabijo, čeprav si po drugi strani želiš, da ne bi. Saj sami veste, kako je, ko greš z nekom narazen. Seveda ljudje okoli vas to izvejo, v našem primeru pa je s tem seznanjena vsa Slovenija.

Kaj radi počnete zdaj, ko ste samski?

Zagotovo grem malo večkrat ven, mislim, da je to popolnoma normalno. Ko si v zvezi, si vzameš čas za fanta, greš v kino ali na večerjo, zdaj pa grem namesto s fantom ven s prijateljico.

Uživa v samskem življenju

Je na vidiku že kakšna sveža romanca?

V zvezah sem že od štirinajstega leta. Pravzaprav še nikoli nisem bila samska, saj sem vedno potrebovala pozornost in varnost, vendar sem se odločila, da bom zdaj našla čas zase. Zdi se mi zelo pomembno, da znaš biti sam s seboj. Vedno sem se bala biti sama, zdaj pa prvič v življenju v tem uživam. Moške družbe si trenutno ne želim, odpadejo tudi kratke avanture, saj sem večni romantik. Potrebujem čas zase, želim si iti na morje s prijateljicami, na kavo …

Novica o vašem samskem stanu je zagotovo opogumila številne moške oboževalce?

Razumem, da so moški pač moški. Zdaj, ko sem samska, mislijo, da me bodo osvojili s tem, ko mi pošiljajo sporočila na Facebook. Že zdaj lahko povem, da na tovrstna osvajanja ne padam. Že samo to, da je fant sposoben na ta način komunicirati prek facebooka, mi ni všeč, in takega fanta nikoli ne bi imela.

Trenutno osvajate s svojim novim glasbenim projektom, kaj lahko od vas pričakujemo na ustvarjalnem področju?

Albuma za zdaj ne, saj se ne izplača, delam pa že na drugem singlu Up, ki je resnično dober. Še boljši kot Club Star in upam, da bomo zanj posneli tudi videospot. Tudi to pesem je naredil isti producent kot Club Star, še vedno ostajam zvesta španski produkciji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:09 30. Januar 2012.

    ne vem zakaj te kure ne prebavljam...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.