Sanja nam je pokazala svoj novi tatu

Foto: Osebni arhiv Sanja Grohar Foto: Osebni arhiv Sanja Grohar
Seksi pevka in nekdanja misica Sanja Grohar je velika oboževalka tetovaž, pred kratkim pa si je omislila kar dve novi. A pravi, da nikakor nista zadnji ...
Oglej si celoten članek

Sanja ima že veliko seksi poslikav na svojem telesu, nedavno pa se je spet odpravila v salon Damien's Tattoo, kjer so nastali prav vsi njeni tatuji. Tokrat si je zaželela še dva; napis Pursuit of happiness (V iskanju sreče, op. a.) in rdeč srček. "Ta napis mi veliko pomeni, saj bom, ne glede na to, v kakšni življenjski situaciji se bom znašla, vedno stremela k temu, da najdem svojo srečo. Čeprav sem trenutno zelo srečna in sem hvaležna nekomu zgoraj, da je tako," nam je v smehu pojasnila pevka, ki ima novo tetovažo zapisano na desnem stegnu.

Vtetovirala si bo tudi poročni prstan

K svoji zbriki pa je dodala še srček, ki je svoje mesto našel na nartu. "To je moj osmi tatu, nikakor pa ni zadnji, saj vem, da si bova dala vtetovirati poročne prstane, ko bo čas za to." S tem je Sanja tudi nekako potrdila govorice, da je spet našla srečo v ljubezni in da se njena nova zveza razvija v pravo smer, čeprav nam je pred dvema mesecema dejala, da o tem ne želi govoriti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.