Sanja: Neverjetno, kaj bi ljudje naredili za denar

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Bar je v enajstem tednu zapustila Primorka Sanja, ki pravi, da bi se v Bar vrnila samo zaradi Črta in da se boji, da bo na naslednjem vročem stolu njen drugi prijatelj Joel.
Oglej si celoten članek

Če bi bil z vami na vročem stolu nekdo drug, bi si tudi želeli domov?
Iskreno povedano, bi se mi zdelo bolj pošteno, da sem na stolu s komerkoli drugim. Črtu je bilo bolj neprijetno kot meni. Meni je bilo vseeno, saj sem si tako ali tako v vsakem primeru želela domov, ali sem na stolu ali ne.
 
S kom bi si želeli biti na stolu oziroma, koga bi si želeli premagati?
Vseh šest, ki so ostali na koncu, so močni tekmeci. Če bi lahko zbirala, bi izbrala samo to, da ne bi bila na stolu z Joelom ali Črtom.
 
Suzani ste rekli, da je ne boste pogrešali. Nikoli se ni zdelo, da bi imeli konflikt, ali ga samo niso prikazali?
V bistvu dosti stvari res ni bilo prikazanih, čeprav midve s Suzano nisva imeli nekega konflikta. Edina stvar, ki mi je šla na živce je bilo, ko me je obtožila, da sem jaz kriva, da Zlatko ni prišel. Zlatko ni prišel iz čisto drugih razlogov. Jaz sem z njim govorila in človeka ne morem prisiliti v to. Poleg tega pa nisva tako dobra prijatelja, da bi ga silila v stvari, to je bila njegova odločitev. Tukaj sva imeli en majhen spor, ki je bil v nočni izmeni. V vsakem primeru pa, če je tisti dan bilo kaj zanimivega med Ivono in Joelom, je bilo vse ostalo v ozadju. Dosti stvari je bilo zanimivih, a ni bilo prikazanih, žal.
 
Torej mislite, da z montažo dajejo prednosti nekaterim stvarem, druge pa se ignorira?
Ne vem, gledanost se dviguje na podlagi določenih situacij. Torej, če nekdo trpi, če se nekdo joče, če nekdo trpi za fantom, si dela sramoto, očitno ljudje to radi gledajo. Meni je to šlo na živce, ker se ni pokazalo stvari, kot je recimo dejstvo, da je Damjan profesionalec. To smo mi izpostavljali v oddaji v živo, ki se je ne da rezati. To je bil bolj Big Brother kot Bar. Ni bilo možnosti videti harmonije med nami, velikokrat smo se nasmejali, se dobro imeli... Tega je bilo res malo prikazanega.
 
Ob odhodu pa ste bili najbolj veseli, da ste se, kot ste rekli, „končno rešili Ivone“. Tudi Tanja je potožila, da je bilo življenje z njo težko. Kaj je bilo tako težko?
Za Ivono nikakor ne morem reči, da je nesramna ali da je hinavka ali kaj podobnega. Ona ima nek poseben način življenja, pri njej se mora vedno nekaj dogajati, okoli nje mora biti 24 ur na dan drama. Jaz razumem, da je mlada in živahna, ampak je zelo naporna. Na dan je bilo le nekaj minut, ko sva se ulegli in brali knjigo, takrat je bilo vse super. Lahko je zelo „skulirana“, prijazna, simpatična. Skupaj sva se velikokrat nasmejali kakšnim različnim „foram“. Če bi bila vedno takšna, bi bilo super. Problem je nastal, ko je prišel Joel blizu. Njiju nikoli več nočem videti skupaj, posebej ne bo problema, ampak skupaj pa nisem mogla več prenašati. To je takšen napor, res, grozno. To te izčrpa tako fizično kot psihično.
 
Je bil vajin spor z Joelom oziroma, ko se z njim niste pogovarjali, povezan z Ivono?
Ne, spor med nama ni bil povezan z Ivono. Spor sva zgladila, več pa ne bi komentirala.
 
Kdo mislite, da bo ta teden dobil največ plusov in s tem zapečatil usodo drugega vročega stola?
Upam, da bo največ plusov dobil Joel, da bo lahko izbiral drugi vroči stol. Mislim pa, da se zna celo zgoditi, da bo ravno on na drugem vročem stolu. Zna se zgoditi, da bo Emi taktiziral in tako poskušal na svojo stran pridobiti prišleke. Upam, da se ta scenarij ne bo zgodil, vse je možno, vse je odprto.
 
Kako komentirate povratek starih Barovcev? Kdo od njih bo privabil največ gostov?
Največ gostov bosta definitivno pridobila Rene in Vita, ki sta zelo atraktivna in privlačna. Sta zelo zanimiva, poleg tega sta aktivna na socialnih omrežjih in veliko sta se pojavljala na različnih prireditvah, zdaj ko sta bila zunaj. Mislim, da ona dva.
 
Rene je bil do Suzane zelo hladen. Kaj mislite, da se bo zgodilo z njima?
Reneja sem srečala, ko sem bila Barovka tedna, ko sem šla v mesto. Imam občutek, da on z njo ne bo. Ne vem, kaj imata, to se bosta sama dogovorila, ampak mislim, da med njima ne bo nič.
 
Kaj pravite na ponovitev Miloševega izpada? Ste to pričakovali?
Jaz sem pričakovala, da se bodo vrnili vsi Barovci, tudi Maruša. On je bil vsega skupaj v Baru samo 13, 14 dni in je imel dva izpada. Ne vem, zakaj mu je bilo tega treba. Mi smo bili notri 80 dni in nismo imeli takšnih izpadov. Jaz sem nekako pričakovala, da bo to še enkrat naredil, ker vem, da je zelo temperamenten. Ni mu bilo potrebno, naredil je, kar je naredil. Ne vem, mogoče pa v Bar pride še tretjič.
 
Na začetku šova ste se vsi pritoževali, da izginjajo stvari. Po odhodu katerega Barovca se je to umirilo?
Imaginarko je še vedno živ. V celotnem času mojega bivanja smo nenehno zgubljali stvari. Nekaj smo založili in čez nekaj časa našli na drugi strani stanovanja ali celo v Baru. Tega se res ne da pojasniti.
 
Kako komentirate Emijevo obnašanje? Taktike v skladišču, pogovarjanje s kamero …
Meni osebno ne more dogajati v praznem skladišču, kot sem povedala že v oddaji. Njemu dogaja, on je tak tip človeka, on živi za dramo, taktike, teorije... On eno stvar premleva na tisoč in en način. Tudi jaz to delam, a tega ne povem na glas. Meni je to bilo kar nekaj.
 
Ivica je rekla, da se ne razumete z dekleti in da vedno bolj tičite v moški družbi. Kako to komentirate?
V bistvu, jaz se na splošno že od nekdaj bolje razumem z moškimi. Imam družbo, kjer je ogromno fantov, to sigurno, imam pa tudi tistih pet ali šest res dobrih prijateljic in eno najboljšo prijateljico. Mislim, da je to čisto dovolj. V Bar nisem prišla iskat prijateljev, sem jih pa našla in sem zato zelo hvaležna. Kar pa se tiče Ivice pa ne vem, namesto, da je prišla notri in da bi se normalno obnašala, je iskala konflikte. Jaz se v bistvu nisem preveč razburjala, povedala sem svoje in na koncu so iz oči pritekle njen solze, ne moje. Teh ljudi ne bom nikoli več videla, najbrž v finalni oddaji in to je to. Če bi se vrnila v Bar, tako kot naši prišleki, bi šla zgolj in samo zaradi Črta.
 
Kaj vas je v Baru najbolj razočaralo in kaj najbolj pozitivno presenetilo?
Pozitivno me je presenetilo, kako sem močna in da imam močen nivo tolerance ter moja samokontrola. Razočaralo pa me je, ko sem videla, kaj bi ljudje dejansko naredili za denar. To je meni smešno. Nikoli ne bom tega prebolela in nikoli ne bom delala za denar nekaj, česar nočem delati. Tega se bom držala do konca življenja.
 
Kaj si boste privoščili s petimi tisoči evri, ki vam jih bo Črt dal, če bo zmagal?
Črt je obljubil pet tisoč evrov, jaz mu verjamem, ker vedno drži svojo besedo, sicer pa ne bom jezna, če jih ne dobim. Ali daš ali ne. Meni v življenju ni bilo nič podarjeno, tudi zdaj mi verjetno ne bo in vem, da bom sama morala zaslužiti denar. Ampak tudi Črt ve, da sem se 11 tednov trudila se v Baru in mislim, da je tistih pet tisočakov dovolj, pa tudi če jih na koncu ne dobim. Ne vem pa, kako bi jih porabila. Najbrž za oddih, ker potrebujem počitek in čas s prijatelji.
 
V predstavitvenem videu ste rekli, da bi se malo estetsko popravili. Kaj bi si popravili?
Izgubila sem veliko kilogramov, zavedam se, da sem jih od decembra dalje tudi malo pridobila. Motijo me določene estetske malenkosti. Samo kakšen majhen popravek, morda prsi, ampak ne silikonov! Odstraniti kakšno odvečno kožo ali kaj takšnega, vendar veliko treniram, tako da te niti nimam. Ko bi prišla do želene teže bi sigurno bilo kaj, kar bi me zmotilo. Sigurno pa na tem ne bi porabila ne vem kakšne količine denarja, ker sem sicer zelo zadovoljna sama s sabo, tako da če že bi, bi bil kakšen mini popravek.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 16:52 16. September 2021.

    danes sem tako navdušen. Videl sem komentarje ljudi, ki so že dobili posojilo pri LAPO M-F, zato sem se odločil …

  • 12:47 23. Maj 2015.

    Koliko je v njej primorke ne vem, po govorici ful malo oziroma nič.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.