Sanja ponovno z metuljčki v trebuhu

Foto: Gregor Dinghauser Sanja Grohar Foto: Gregor Dinghauser Sanja Grohar Foto: Gregor Dinghauser Sanja Grohar Foto: Gregor Dinghauser Sanja Grohar Foto: Gregor Dinghauser Sanja Grohar Foto: Gregor Dinghauser Sanja Grohar Foto: Gregor Dinghauser Sanja Grohar Foto: Gregor Dinghauser Sanja Grohar
Sanja Grohar je včeraj v klubu Top premierno predstavila videospot za pesem Club star.
Oglej si celoten članek

Sanja Grohar je včeraj navdušila s premiero novega videospota Club Star, za katerim stoji producent Baby Noel, ki je bil dvakrat nominiran za nagrado latin grammy v Miamiju in prejel prestižno nagrado billboard.

Sanja nam je zaupala, da je vesela lepega odziva občinstva: "Premiera v klubu Top je bila super, bolje kot sem pričakovala. Priznam, po dolgem času sem imela zopet metuljčke v trebuhu, saj sem po predvajanju spota tudi nastopila s plesalkami Jaydancestudia (SIT). Ko sem predstavila še eno pesem, ki je še nismo izdali, so bili ljudje res navdušeni, čestitke glede premiere in vsega, pa sem prejemala še dan kasneje na facebooku in preko telefona... Nekomu, ki vlaga in se trudi, vsaka pohvala pomeni ogromno. Pesem, ki jo je naredil Baby Noel je ljudem všeč, priznati pa moram, da se je izkazal tudi Sami, saj so pesmi in spot nastali predvsem zaradi njegovega truda."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.