Sanjo Grohar na manikuri šokiralo golo moško mednožje

Foto: Blaž Vatovec
Foto: Blaž Vatovec
Ups, to pa je nerodno!
Oglej si celoten članek

Sanja Grohar je na TikToku zaupala zabavno prigodo, ki se ji je pred leti zgodila na manikuri. Nehote je namreč na ogled dobila moško mednožje. To se ni zgodila v enemu izmed naših salonov, pač pa v Londonu. Dekle, ki ji je urejalo nohte, ji je na telefonu namreč kazalo fotografije njihove domače kmetije in zajčkov, a so se vmes nekako znašle tudi opolzke fotografije njenega fanta.

Kako je ob zagati reagirala Sanja, si poglejte v videu ...

@sanjagrohar Eden večjih šokov na nohtih😂🍆. Btw vsi izdelki za lase so @Lepa Cosmetics #funnystory #smesno #grwmhair #uredisezmano #lasje ♬ original sound - Sanja Grohar
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 09:54 26. Februar 2023.

    naj ji hitro nekdo pove naj ne gleda tv - tam se predvaja reklama za philips brivnike...in ne breijejo se …

  • 00:28 26. Februar 2023.

    Ta rabi en kup preparatov, da sploh čemu podobna rata😁😁

  • 20:51 25. Februar 2023.

    Kakšno afnanje!.Saj sploh nezna slovensko govorit.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.