Sanjska ženska: Skrbi jo za prihodnost

Foto: Osebni arhiv
Foto: Osebni arhiv
Lepa Miša Margan ima vse, uspešno kariero, ljubko družino, lansko leto je postala gospa Kocbek, kar pa ne pomeni, da je njeno življenje povsem brezskrbno.
Oglej si celoten članek

Miša je v nosečnosti trpela za hudo obliko sladkorne bolezni, zaradi katere je bila pod budnim zdravniškim nadzorom in na strogi dieti. Danes sta tako Miša kot mala Kiana, ki ima že dve leti in pol, zdravi, a strah ni izginil.

Miša si namreč želi še kakšnega otroka, a bolj kot to, da bi se nosečniške težave ponovile, jo skrbi za starost: "Tovrstne težave se rade ponovno ponovno pojavijo v starosti, zaradi česar me je strah za prihodnost. Res si ne želim, da bi si večkrat dnevno mogla vbrizgavati zdravila." Zato Miša z zdravim načinom življenja, predvsem s hrano in športom, za svojo prihodnost pridno skrbi že danes.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • iko
    12:03 5. Marec 2016.

    Hm, ima vse? Ne, lepote zagotovo nima, ima jo samo za nekatere medije in naročene, sponzorirane novice in članke. Poden.

  • 11:51 5. Marec 2016.

    Da boš imela lepo starost moraš poskrbeti danes.Karma zaobjema pravzaprav vse, kar počnemo, smo počeli in bomo počeli. Gre za …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.