Sanjski moški: Je to brca proti vroči kandidatki?

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Ona je doktor za moške, Gregor pa doktor za?
Oglej si celoten članek

Gledalci šova Sanjski moški so si dobro zapomnili izjavo seksi kandidatke Ane Pusovnik, ki je zase povedala, da je doktor za moške. 

Foto: Pop TV Ana Pusovnik

A tudi sanjski moški Gregor Čeglaj je svoje vrste doktor. Strastni športnik se je te dni namreč preizkusil v golfu in svoje sledilce v šali vprašal, ali se jim zdi doktor za golf. Se je s to izjavo pošalil tudi na račun vroče Ane?  

"Nee, že prej sem uporabljal izraz doktor za take stvari in to zgolj v šali," pravi Gregor in dodaja, da do kandidatk nikoli ne bi bil nespoštljiv in jih zaradi njihovih izjav zasmehoval: "Prva stvar je spoštovanje. V življenju sem se pogovarjal že z pametnimi, neumnimi … in vse poskušam razumeti. Zadnja stvar mi je, da bi se komu smejal. Tudi mi niso smešne take stvari, poleg tega si ne želim nikogar prizadeti."

Foto: Instagram Gregor Čeglaj

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 11:42 22. April 2021.

    ej A.H.F oziroma Ana Fetih....kaj pomeni črka H v tvojem imenu?...če nimaš tega uradno na dokumentih, je prepovedano se tako …

  • 11:41 22. April 2021.

    Kreteni do amena!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.