Sanjski moški: Tjaša je že mesece pred snemanjem vedela, kdo je Gregor

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Neverjetno naključje.
Oglej si celoten članek

Poptevejev sanjski moški, Gregor Čeglaj, je na zmenek odpeljal Tjašo, ki je v šov prišla naknadno. Lepotička je 31-letniku takoj padla v oči in očitno je, da spada med njegove favoritke.

Tjaša mu je na zmenku zaupala posebno zgodbo. "Poznava isto osebo, dela s tabo. To je moja mala sestrična,“ je povedala. Gregor je takoj zadel, da gre za njegovo sodelavko Nastjo, ki očitno dobro ve, kakšni moški so njeni sestrični všeč. Še več – očitno ve tudi, kakšne ženske so všeč Gregorju ... "Septembra smo šle na pohod na Mirno goro in ona meni reče: 'Ti, ki si še samska, bi lahko spoznala mojega sodelavca.' Jaz vprašam: 'Koga?' Ona meni reče: 'Gregorja'.“

Ker pa se je Tjaša novembra vračala v Francijo, je snidenje ni zanimalo. "Nisem vedela, da si to ti,“ je še dodala 21-letnica, ki je bila močno presenečena, ko je izvedela, kdo je sanjski moški. 

"Tjaša je septembra gledala mojo sliko, danes pa sedi zraven mene. Kakšna neverjetna usoda,“ pa je bil navdušen Gregor, ki je Tjaši po zmenku podaril vrtnico.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:39 14. Junij 2021.

    Zaslužujem od 130 do 180 dolarjev na uro, tej službi sem se pridružil pred tremi meseci in v prvem mesecu …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.