Sanjski moški: Kaj je Mihaela naredila s svojim obrazom?!

Foto: Voyo
Foto: Voyo
Mihaela je danes drugačna kot med snemanjem televizijskega hita Sanjski moški Hrvaške.
Oglej si celoten članek

Kandidatka ljubezenskega šova Sanjski moški Hrvaške, Mihaela Muhvić, je na družbenem omrežju objavila nekaj novih fotografij, na katerih je videti precej drugačna kot v šovu. Je bila na lepotnem posegu? Vsaj zdi se tako …

To nas preseneča, saj je bila Mihaela v šovu zelo samozavestna. Bila je tudi ena od tistih kandidatk, ki jim je šla naša Nuša Rojs, ko je postalo jasno, da je ena od Mijevih favoritk, v nos in ni varčevala s pikrimi izjavami na njen račun. Med drugim ji je očitala, da ni iskrena, saj se ne moreš z vsemi dobro razumeti.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:30 3. Februar 2020.

    Kaj je naredila? Đizs, pisura! Naličila se je in mogoče (!) si je privoščila filer v ustnich. V to, zadnje, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.