Sanjski moški: Kakšen grd napad na Slovenko!

Foto: Voyo
Foto: Voyo
To si Samra misli o Nuši Rojs.
Oglej si celoten članek

Za srce hrvaškega sanjskega moškega, Mija Matića, se poteguje tudi Slovenka Nuša Rojs, ki je na lepotca očitno naredila dober vtis. To je bilo jasno v 3. delu šova, saj ji je Mijo že pred uradno podelitvijo vrtnic podaril rožo. 

Foto: Voyo nuša rojs, sanjski moški, samra
To je nekaterim šlo v nos, še zlasti Samri, ki o Nuši nima najboljšega mnenja: "Verjetno za Nušo nobena druga ne bo rekla tega, kar bom jaz. Vse punce jo doživljajo kot izrazito pozitivno osebo, jaz pa bi zanjo rekla, lahko celo v prispodobi, da je kot kača, ki so jo našli v naravi in je še neodkrita vrsta. Najprej velja, da je nenevarna, nestrupena, pozneje pa jo zoologi razglasijo za strupenjačo.“

Med obrekovalkami je sicer tudi Barbara, ki je Mija na zmenku posvarila pred Moniko, s katero se je večer prej sprla.

sanjski moški Sanjski moški: Naša Nuša k postavnemu Hrvatu ni prišla praznih rok

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 13:13 31. Januar 2020.

    Res je kača. Lepa, lepa, lepa kača.

  • 14:37 9. Januar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.