Sanjski moški: Mijeva Nikolina bo partnerja sedaj iskala na ta način

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Prijavila se je v nov šov.
Oglej si celoten članek

Tudi slovenski gledalci so si verjetno zelo dobro zapomnili Nikolino Tutić, ki se je v Sanjskem moškem potegovala za srce Mija Matića. 31-letnica je bila prva, ki je Mija smela poljubiti, kar pa ji ni prineslo sreče. Prišla je sicer zelo daleč, a se njun odnos po romantičnem zmenku v zdravilišču ni poglobil. Nikolina se je v kandidata zagledala, on pa ji te naklonjenosti ni vračal.

Lepotička se je zato podala v novo dogodivščino, ki ji bo morda le prinesla partnerja za vse življenje. Sodelovala bo namreč v šovu Brak na prvu, v katerem se kandidati poročajo na slepo. "Ne bi rekla, da sem oseba, ki se hitro zaljubi. Kadar se, se še hitreje odljubim, ko spoznam, da fant ni pravi zame,“ je 24sata povedala Nikolina in dodala, da družina njeno novo prijavo v resničnostni šov podpira.

Nikolina bo svojega soproga prvič videla, ko bo že oblečena v poročno obleko. Povedala je, da je ne bo motilo, če njegov videz ne bo ustrezal njenim standardom. "Upam, da se bo onesvestila, ko ga bom videla. Šalo na stran, videz ni edina pomembna stvar, če se značajsko ujameva.“

Nikolina bo tokrat lahko bolj sproščena, saj ne bo imela konkurence. "Včasih je bolje imeti konkurenco, ker se bolj potrudiš, resnica pa je tudi ta, da takšen format situacijo olajša, zato upam na dober konec.“
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.